image
Sursa foto: AFP

Horoscop weekend 14-15 august 2021: Momente de vis pentru mai multe zodii

Se prevede un weekend excelent pentru anumite zodii, însă astrele nu vor exclude apariția unor probleme pe plan sentimental pentru unii nativi. Scorpionii și balanțele vor fi preocupati de relația amoroasă, iar capricornii vor avea parte de unele probleme pe plan financiar.Azi se vor lua cele mai bune decizii. Astrele spun că marea dragostea va apărea curând și că totul se va echilibra rapid.

Berbec

Azi te vei întreba dacă ești mplinită cu adevărat. Adevărul este că ești stabilă din punct de vedere emoțional, dar treci printr-o perioadă furtunoasă pe toate planurile. Acest lucru nu te lasă să te dedici trup și suflet partenerului de cuplu. Evident, trebuie să apară ceva, depinde de tine să găsești ce și cum.

Taur

Nativii Taur au o zi minunată în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Sunt foarte activi și comunică lucruri importante cu persoanele dragi.

Gemeni

Dacă ai impresia că partenerul nu te-a trecut pe lista lui de priorități, că nu ți-a acordat prea multă atenție, atunci ia măsuri. Ai avut multe discuții în contradictoriu cu el, lucru care te-a făcut să acumulezi multă tensiune. Azi vei simți cel mai mult aceste situații. Încearcă să nu acționezi la nervi și să acorzi timp tuturor pentru a evita conflictele.

Rac

În curând vrei ca viața ta să intre pe făgașul normal. Este posibil ca o nouă poveste de dragoste să apară în viața ta. Această situație îți va da un boost de energie. Un sfat: încearcă de această dată să iei parte la un singur proiect și să-l duci la final cu cele mai bune rezultate.

Leu

Azi este o zi pe care trebuie să o dedici familiei. Dacă până acum ai fost ocupată cu mai multe proiecte, de această dată nu mai poți da înapoi. Oricum ar fi, azi ești foarte obosită și este posibil să fii și destul de tensionată. Este posibil să fie nevoie să iei câteva decizii, dar toate trebuie făcute cu calm.

Fecioară

Există momente în care puterea de „clarviziune” pe care o ai este impresionantă. Nu visezi, ci mai degrabă te gândești doar la lucruri realizabile și ele se întâmplă fără să depui prea mult efort. Dacă te afli într-o relație amoroasă, atunci a venit timpul să spui care îți sunt așteptările și ce priorități ai. Nu trebuie nici să fii prea rece față de partener, acest lucru te poate afecta pe termen lung.

Balanță

Vrei să faci schimbări în relația de cuplu și pui presiune fără să vrei și pe partener. Nu trebuie să iei decizii pripite, cu atât mai puțin azi. Dacă vrei neapărat să acționezi trebuie să te aștepți la furie sau separare. Anticipează tensiunile, dar exprimă-te liber și clar. Spre seară, vei avea parte de momente frumoase alături de persoana iubită.

Scorpion

Pe parcursul zilei vei avea parte de mai multe surprize plăcute. Renunță la sentimente și reconfirmă-ți poziția. E posibil ca cei din jur să considere convingătoare argumentele tale. Tu ești în măsură să alegi ce e mai bine pentru tine.

Săgetător

Astrele spun că azi te poți confrunta cu sentimente contradictorii. Bunătatea, sensibilitatea și clarviziunea ta sunt o țintă ideală pentru oamenii cinici sau înrădăcinați în principii rigide. Trebuie să lași deoparte emoțiile și sentimentele și să te impui. Lucrurile nu sunt mereu la fel de simple pe cât par la prima vedere.

Capricorn

Adesea ești criticată pentru că nu gestionezi mereu cum trebuie relațiile personale. Cu toate acestea, pe tot parcursul zilei de azi pozițiile planetelor îți vor facilita sarcina. Abilitățile tale de ascultare au crescut mult în ultimul timp. Există posibilitatea ca la un moment dat cei din jur să creadă că faci doar ceea ce simți, dar nu este un lucru rău. Tu ești cea care contează mereu. În acest weekend, Capricornii vor întâmpina probleme pe plan financiar, și este indicat ca cheltuielile inutile să fie evitate.

Vărsător

Azi poate fi dificil să rămâi cu picioarele pe pământ din cauza emoțiile care te vor invada. Încearcă să nu mai iei lucrurile atât de în serios. Doar așa poți evita situațiile în care te simți copleșită de îndoieli. Ar trebui să acționezi cu pasiunea care te caracterizează și să te concentrezi pe toate sarcinile care necesită cercetare. Probabil că vei primi câteva informații dintr-o sursă neașteptată.

Pești

Pe parcursul zilei s-ar putea să ai nevoie de timp ca să reflectezi asupra unei situații, dar cel mai bine este să te bazezi pe intuiție. Dacă simți că ai toate armele de partea ta, nu mai amâna decizia. Ai abilitatea de a alege pe măsură ce înaintezi în proiectul tău, așa că ascultă ce îți dictează inima.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: