image
Sursa foto: Instagram

Despărțirea este iminentă! Motivele rupturii dintre Sergio Ramos și Pilar Rubio

Chiar dacă Sergio Ramos (37 de ani) și Pilar Rubio (45 de ani) au încercat în ultimele luni să își repare relația, se pare că despărțirea dintre cei doi după 11 ani este iminentă.

Surse apropiate cuplului susțin că separarea celor doi va fi oficializată în următoarele zile: ”Este o chestiune de zile până când vor confirma”.

Se pare că cei doi nu au reușit să depășească problemele apărute în ultima perioadă.

Aceasta nu este prima criză pe care cuplul o traversează. În urmă cu patru ani, înainte să se nască ultimul lor copil, cei doi au mai trecut printr-o serie de probleme, însă, la acel moment, Ramos și Pilar Rubio au reușit să găsească o cale de rezolvare, lucru ce nu pare probabil de această dată.

Conform Mundo Deportivo, Pilar Rubio are o ”relație complicată” cu prietenii fotbalistului, iar acesta ar fi unul dintre motivele rupturii. Un altul ar fi faptul că cei doi au preocupări total diferite.

Pilar Rubi și Sergio Ramos formează un cuplu încă din anul 2012 și au împreună patru băieți.

Pilar Rubio ocupă locul doi în clasamentul celor mai bogate soții de fotbaliști. Cu 54,3 milioane de euro în conturi, Rubio este depășită la acest capitol doar de Victoria Beckham, care are o avere de 63,5 milioane de euro.

Rubio este prezentatoare TV devenită cunoscută încă de când era model.

Podiumul este completat de Anna Lewandowska, soția lui Robert Lewandowski, care are o avere de 41,6 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: