image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid, gata să achite 100 de milioane de euro pentru jucătorul care tocmai a semnat prelungirea cu Manchester United

Real Madrid, gruparea condusă de Florentino Perez (76 de ani), este gata să achite nu mai puțin de 100 de milioane de euro pentru un jucător de la Manchester United.

Alejandro Garnacho (18 ani), argentinianul care tocmai și-a prelungit contractul cu Manchester United, este dorit pe Santiago Bernabeu.

Alejandro Garnacho a semnat cu Manchester United o nouă înțelegere valabilă până în 2028, dar Real Madrid nu este îngrijorată de acest aspect.

Gruparea din Spania vrea să achite clauza de reziliere a lui Alejandro Garnacho, care ar fi în acest moment în valoare de 100 de milioane de euro, notează Caught Offside.

Alejandro Garnacho a impresionat în acest sezon la Manchester United, iar Real Madrid ar vrea să realizeze mutarea pe modelul Vinicius Junior, Rodrygo și Endrick.

Din tineri de perspectivă, primii doi au devenit oameni de bază la Real Madrid. Deși Garnacho a declarat recent că și-ar dori să joace cât mai mult la Manchester United, lucrurile s-ar putea schimba în perioada următoare, precizează sursa citată.

Alejandro Garnacho a ajuns la Manchester United în 2020, de la academia celor de la Atletico Madrid, pentru suma de 465.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: