image
Sursa foto: Profimedia

Anunț uriaș în presa spaniolă: Real Madrid a intrat în cursa pentru transferul lui Karim Benzema!

Karim Benzema (36 de ani) a intrat în conflict cu cei de la Al-Ittihad, care l-au transferat în perioada de mercato a verii.

Prin urmare, mai multe cluburi de top din Europa au devenit interesate de transferul câștigătorului Balonului de Aur 2022, sub forma unui împrumut până la finalul sezonului. Manchester United s-a înscris prima în cursă, iar la scurt timp distanță au urmat alte două echipe.

Presa spaniolă a anunțat duminică faptul că Benzema este dorit și de Real Madrid, dar și de Lyon.

Prima variantă este mult mai fezabilă, având în vedere faptul că madrilenii se bat și în acest sezon la toate trofeele puse în joc, în timp ce Lyon se află la polul opus.

Un alt argument ar fi salariul uriaș pe care Real Madrid l-ar putea suporta, în timp ce celor de la Lyon le-ar fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil.

În plus, dacă pe Santiago Bernabeu există stabilitate, Lyon traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului. Francezii l-au demis pe Fabio Grosso la finalul lunii noiembrie și l-au înlocuit cu Pierre Sage, dar situația este în continuare îngrijorătoare.

După 18 etape în campionatul Franței, Lyon este pe antepenultimul loc în Ligue 1, 16, care duce la barajul pentru promovare/menținere.

Este adevărat că Lyon este echipa de suflet a lui Benzema, acolo unde și-a început cariera, însă este greu de crezut că vârful și-ar dori să meargă de la o echipă cu probleme în campionatul intern, Al-Ittihad (locul 7), la alta care face un sezon și mai dezamăgitor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: