image
Sursa foto: Profimedia

Unde le-au recomandat șefii UEFA fanilor englezi să stea în timpul EURO 2024

Naționala Angliei este calificată la EURO 2024 și face parte din Grupa C, alături de Slovenia, Danemarca și Serbia.

Fanii ”Albionului” sunt nerăbdători și abia așteaptă turneul final care se va desfășura în Germania, în perioada 14 iunie - 14 iulie.

Fără să cunoască situaţia din mahalalele din Frankfurt, şefii UEFA i-au sfătuit pe fanii englezi să stea pe perioada EURO 2024 într-o zonă extrem de periculoasă, plină de dependenţi ai drogului ”zombi”.

UEFA le-a şi indicat anumite hoteluri din apropierea gării din Frankfurt. Numai că în acea zonă îşi fac veacul circa 5.000 de dependenţi de droguri şi 300 de dealeri de substanţe interzise, potrivit The Sun.

Heroina şi cocaina se pot procura lejer din zonă, dar, recent, au apărut chiar şi droguri mai periculoase. Unul dintre acestea ar conţine un amestec de ”crack” (cocaină care poate fi fumată).

”Nu cred că este în regulă ca UEFA să facă o recomandare fanilor să rămână în această zonă. Trecătorii care se plimbau prin 'Bahnhofsviertel' (n.r. zonă foarte aproape de gara din Frankfurt) au fost jefuiți și amenințați.

Situațiile pot escalada rapid. Ca trecător, intri rapid, din păcate, în conflict cu cei de acolo, care au devenit foarte agresivi. Ești hărțuit, împins și jefuit!”, a mărturisit Peter Postleb, consilier al primarului din Frankfurt în 2006, atunci când în oraș s-au jucat meciuri de la Campionatul Mondial din Germania.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: