image
Sursa foto: Profimedia

Antoine Griezmann, ridicat în slăvi de Diego Simeone

Atletico Madrid s-a impus în fața celor de la Celtic, scor 6-0, în etapa cu numărul 4 din Champions League.

După victoria la scor împotriva formației scoțiene, Diego Simeone a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Antoine Griezmann, care a marcat două dintre cele șase goluri ale madrilenilor.

În partida contra lui Celtic, Griezmann a fost cel care a deschis scorul, după un șut plasat din afara careului. Tot francezul a înscris și golul trei al madrilenilor printr-o execuție de excepție în minutul 60. Întrucât victoria era deja asigurată, Griezmann a fost schimbat de către Diego Simeone în minutul 64 și aplaudat de întreg stadionul la ieșirea de pe teren.

La finalul partidei, antrenorul madrilenilor s-a arătat cucerit de forma lui Griezmann, despre care a spus că va rămâne drept unul dintre cei mai buni jucători din istoria echipei din capitala Spaniei.

”O să fie unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului. N-am avut niciun dubiu, chiar și atunci când toată lumea s-a îndoit de revenirea lui.

El s-a născut ca să joace pentru Atletico”, a declarat Diego Simeone, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

După ce a fost cumpărat de Barcelona de la Atletico Madrid în vara anului 2019 pentru 120 de milioane de euro, Antoine Griezmann a revenit la Atletico în 2021 și a arătat forma de dinaintea transferului. Griezmann a fost unul dintre cei mai buni jucători din campionatul spaniol în sezonul trecut și chiar și de la Cupa Mondială, unde a ajuns cu Franța până în finala competiției. Astfel, aceste prestații i-au adus francezului locul 21 în clasamentul de la Balonul de Aur.

Natalia Simeone, sora și agentul antrenorului, a mers la începutul acestei săptămâni să discute cu conducerea lui Atletico Madrid. În cele din urmă, cele două părți au ajuns la un acord.

Chiar dacă Simeone și-a dorit inițial să semneze o înțelegere pentru doar două sezoane, antrenorul a fost convins să rămână trei ani pe banca lui Atletico Madrid. Astfel, el va ajunge la borna de 15 ani petrecuți pe Wanda Metropolitano. Reînnoirea va fi oficializată în zilele următoare, anunță Marca.

Astfel, antrenorul argentinian va deveni cel mai longeviv tehnician din istoria lui Atletico Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: