image
Sursa foto: Profimedia

Un nou transfer de marcă la Newcastle! Cel mai bogat club din lume, la limita fairplay-ului financiar

Newcastle a ajuns la limita fairplay-ului financiar, însă continuă să fie activă în perioada de mercaro a verii.

Duminică, cel mai bogat club din lume a anunțat transferul lui Harvey Barnes (25 de ani), fotbalist care a fost cumpărat de la Leicester, retrogradată recent din Premier League.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter a celor de la Newcastle, prin intermediul unei fotografii cu un bilet de avion, pe care apare numele lui Barnes.

Potrivit Sky Sports, clubul deținut de Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită a plătit aproximativ 44 de milioane de euro pentru atacantul englez.

În sezonul trecut, fotbalistul de bandă stângă a bifat 40 de meciuri pentru Leicester, în cadrul cărora a marcat de 13 ori și a oferit 3 assist-uri.

Săptămâna trecută, presa britanică a anunțat că Newcastle nu mai poate face niciun transfer în schimbul unei sume de bani, oricât de mică ar fi aceasta.

Astfel, pentru transferul lui Barnes, "Coțofenele" au trebuit să renunțe la un jucător. Este vorba de Allan Saint-Maximin, care va părăsi fotbalul european la doar 26 de ani.

Decarul lui Newcastle a bătut palma cu Al-Ahli, iar gruparea de pe St. James Park va încasa în schimbul său nu mai puțin de 46 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: