image
Sursa foto: digisport.ro

Primul transfer al lui Guardiola, după eliminarea din Ligă: Are buget de 700 de milioane de euro

După șocul pricinuit de eliminarea din sferturile Ligii Campionilor, Pep Guardiola a și început să se gândească la viitor, mai ales că a fost asigurat din partea conducerii că va dispune de un fond de achiziții extrem de important. Jurnaliștii de la ”Telegraph” au anunțat că City este gata să scoată din vistierie suma de 700 de milioane de euro pentru a întări lotul cu scopul de a câștiga mult râvnitul trofeu european sezonul viitor.

În plus, în Daily Mail se specifică și numele primului fotbalist aflat pe lista tehnicianului catalan. Este vorba despre Eder Militao, un fundaș brazilian în vârstă de 20 de ani, legitimat la Sau Paulo, pentru care ”cetățenii” sunt gata să achite 20 de milioane de euro. În plus, Guardiola a specificat faptul că vrea un fundaș central și un mijlocaș de creație, precum și un jucător capabil să facă ambele faze, dar să joace și ca atacant la nevoie.

Manchester City a cheltuit cu 222,7 milioane de euro în vara trecută, pentru Laporte, Mendy, Walker și Bernardo Silva, dar nu a reușit nici măcar să ajungă în careul cu ași al UCL.

Altfel, Pep Guardiola ar putea fi sancţionat de Comisia de Disciplină a UEFA cu până la trei partide de suspendare, după incidentul de la returul cu Liverpool. Totul depinde de gravitatea cuvintelor pe care le-a adresat arbitrului de centru Antonio Mateu Lahoz, care a notat totul în raport.

Dacă limbajul folosit de Josep Guardiola va fi considerat "abuziv", tehnicianul va urmări din tribună două partide jucate de Manchester City în Liga Campionilor, sezonul viitor. În plus, dacă ar exista şi o insultă, atunci antrenorul va primi trei partide de suspendare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: