image
Sursa foto: Profimedia

Decizia finală în cazul lui Robert Lewandowski, care are pe masă o ofertă de 100.000.000€ / an

Robert Lewandowski (35 de ani) s-a transferat la Barcelona în vara anului 2022, după lungi eforturi de a-i convinge pe cei de la Bayern să îi dea drumul.

Recent, evoluțiile sale au atras interes din Arabia Saudită, zonă de unde a venit recent o ofertă uriașă: salariu de 100 de milioane de euro pe an.

Chiar dacă a primit o ofertă tentantă, ”Lewa” își menține în continuare decizia. Nu are de gând să plece de pe Camp Nou, indiferent de propunerea primită, notează Mundo Deportivo.

Decizia nu este una nouă, dar vine la scurt timp după ce a primit oferta din Arabia Saudită. Sursa citată scrie că polonezul vrea în continuare să facă performanță în Europa, iar la gruparea catalană are toate șansele să își îndeplinească dorința.

”E clar pentru mine! Voi rămâne la Barcelona sezonul viitor. Într-o zi cineva scrie un lucru, a doua zi este complet opus. Pentru mine totul este clar”, spunea recent Lewandowski, citat de Fabrizio Romano.

Recent, presa din Spania a anunțat că șefii Barcelonei își doresc ca Robert Lewandowski să renunțe la o parte dintre drepturile sale financiare, care ar urma să crească la 16 milioane de euro începând cu sezonul 2024/25.

În caz contrar, catalanii iau în calcul și vânzarea atacantului, potrivit sport.es.

Ba mai mult, a apărut deja chiar și prima echipă interesată, care urmărește atent situația vârfului polonez. Este vorba despre Atletico Madrid, echipă pe care Barcelona a învins-o cu un categoric 3-0 în ultima etapă din La Liga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: