image
Sursa foto: Instagram

Cristiano Ronaldo le-a prezentat fanilor ”bijuteria” de aproape jumătate de milion de euro

Cristiano Ronaldo (38 de ani) este unul dintre cei mai bine plătiți sportivi ai planetei, după transferul la Al Nassr din iarna anului 2022.

Portughezul este cunoscut pentru faptul că este foarte pasionat de mașini, motiv pentru care deține o adevărată ”flotă”.

Ronaldo nu se oprește, însă, iar, recent, și-a făcut cadou de peste 450 de mii de euro. Lusitanul a adăugat la colecția sa ultimul model de Ferrari Purosangue. Fotbalistul le-a prezentat bolidul fanilor săi prin intermediul rețelelor sociale.

Îmbrăcat într-o ținută de colecție ce valorează peste 2000 de euro, Ronaldo s-a fotografiat în fața noii sale achiziții.

Chiar dacă a plătit o avere pe noul său Ferrari, noua mașină a fotbalistului de la Al Nassr nu este nici pe departe cea mai valoroasă ”bijuterie” din garajul său. Acesta deține și un Bugatti Centodieci, bolid ce valorează aproape 10 milioane de euro.

De altfel, din colecția cvintuplului Balon de Aur nu lipsesc supercar-uri precum Buggati Chiron, Buggati Veyron, McLaren Senna, Ferrari Monza, dar și mai multe modele de Lamborghini sau Rolls Royce.

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan la finalul anului 2022, Ronaldo dezvăluia că nu știe exact câte mașini deține, dar și care este modelul său preferat.

”Am 20, poate 17, nu mai știu. Am două Buggati. Două Ferrari, două McLaren, două Rolls Royce, două, două, două, două, două.

Preferata mea este Rolls Royce. Este mai confortabilă, îmi place, nu mă doare spatele. Este perfectă”, spunea Cristiano Ronaldo la acel moment, potrivit The Sun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: