image
Sursa foto: Profimedia

Manchester City, pregătită să facă transferul verii! Starul de 110.000.000€ așteptat de Guardiola

Manchester City caută să rămână la cel mai înalt posibil din punct de vedere sportiv, după ce a cucerit trofeul UEFA Champions League în sezonul trecut, iar în prezent este cotată drept favorită să se califice în semifinale, după 3-3 cu Real Madrid în meciul tur de pe Santiago Bernabeu.

În sezonul precedent, gruparea din Manchester a reușit să-l transfere pe Josko Gvardiol în schimbul unei sume de 90 de milioane de euro. Acum, ”Cetățenii” sunt pregătiți ”să spargă banca” din nou și să-i aducă lui Pep Guardiola unui dintre cei mai curtați jucători din fotbalul mondial.

Conform presei din Regat, Manchester City este echipa favorită să obțină semnătura lui Jamal Musiala, mijlocașul ofensiv al celor de la Bayern Munchen.

The Independent susține că ”Cetățenii” le-au luat fața celor de la Liverpool, Barcelona și PSG, iar Manchester City ar fi preferința tânărului extrem de talentat.

În vârstă de numai 21 de ani, Musiala are o cotă de piață de 110 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Neamțul a câștigat 10 trofee cu gruparea din Bavaria.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: