Regizorul a părăsit producţia, scriu ziarele americane, după o dispută privind uciderea personajului lui Daniel Craig.

Aparent, producătorii nu au fost impresionaţi de turnura pe care o lua povestea lui Boyle şi a lui John Hodge, colaboratorul său, axată pe tensiunile politice dintre SUA şi Rusia, „un Război Rece modern”, şi cineastul ar fi avut chiar o dispută cu Daniel Craig, potrivit News.ro.

S-a scris că actorul, dar şi producătoarea Barbara Broccoli, ar fi vrut ca Bond să moară „într-un final spectaculos”, pentru a duce la încheierea francizei. O sursă apropiată proiectului a declarat pentru The Sun că Boyle a considerat această idee „ridicolă”.

„Au existat discuţii privind uciderea lui Bond în final, însă acesta lăsa loc de revenire a lui pentru un nou film”, a precizat sursa, care a mai susţinut că şi bugetul a fost un subiect dezbătut.

MGM şi Eon, finanţatorii producţiei, au început deja căutarea unui scenarist sau a unui scenarist-regizor, semn că povestea va fi complet schimbată.

Filmările urmau să înceapă peste trei luni, iar lansarea filmului, anunţată pentru 9 noiembrie 2019, este foarte probabil să fie amânată.

„Bond 25” - titlu provizoriu al filmului - va reprezenta al cincilea lungmetraj cu Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, în rolul agentului 007. Actorul britanic a anunţat în 2017 că aceasta va fi, fără îndoială, ultima dată când va interpreta partitura.