image
Sursa foto: Profimedia

Al-Hilal plusează pentru Leo Messi! Noua ofertă a saudiților e “de neegalat”

Leo Messi (35 de ani) este dorit cu insistență de echipa saudită Al-Hilal, care a venit cu o nouă ofertă pentru starul argentinian de la PSG.

Contractul lui Leo Messi expiră la 30 iunie 2023, iar PSG, FC Barcelona și Al-Hilal încearcă să-l convingă pe campionul mondial să-și treacă semnătura pe o nouă înțelegere.

Al-Hilal mizează pe aspectul financiar pentru a-l convinge pe Messi. După oferta de 400 de milioane de euro pe sezon, echipa saudită a venit cu o nouă propunere, menită să stabilească un nou record all-time.

Forbes, care îl citează pe omul de afaceri catalan Jaume Roures, anunță că Al-Hilal oferă 500 de milioane de euro pe sezon pentru Leo Messi.

Roures, un apropiat al lui Joan Laporta, președintele Barcelonei, a vorbit despre posibilitatea ca Messi să revină la gruparea “blaugrana”.

“Cred că este posibil să revină la Barcelona, chiar dacă saudiții au crescut oferta, peste 500 de milioane de dolari pe an. Deși oferta este de neegalat, toată lumea a văzut cum s-a descurcat Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. În plus, Leo a spus mereu că vrea să revină la Barcelona și cred că acest factor va cântări foarte mult. Cred că viitorul lui Messi va fi decis în mai, e termenul-limită”, a spus Jaume Roures.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: