image
Sursa foto: Poliția de Frontieră

UPDATE // Circulație degajată în PTF Sculeni și PTF Leușeni

UPDATE // Se circulă degajat în punctele de trecere a frontierei de vest: Leușeni-Albița și Sculeni, transmite Poliția de Frontieră.

UPDATE // În punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița și Sculeni, fluxul este în descreștere. În continuare, se lucrează în regim sporit în vederea fluidizării traficului și degajării la maxim circulația. Informații privind situația la trecerea frontierei, dar și care sunt condițiile de autorizare a trecerii, le puteți obține sunând la Linia Verde a IGPF : 022 259 717, transmite Poliția de Frontieră.

Știrea inițială

Poliția de Frontieră informează că în PTF Leușeni-Albița și PTF Sculeni se atestă trafic intensiv pe direcția ieșire din R. Moldova (intrare în România).

„Sunt întreprinse măsuri speciale pentru a degaja circulația și menține timpii de așteptare rezonabili. Se autorizează trecerea frontierei pe 7 artere de control, 2 fiind pe benzi opuse de circulație, precum și suplinit numărul de angajați din prima linie”, precizează Poliția de Frontieră.

Călătorii sunt îndemnați să aleagă din timp PTF Leova-Bumbăta, care s-a deschis de la ora 08:00 și este funcțional până la ora 20:00.

Polițiștii de frontieră și vameșii lucrează în regim sporit, deși PTF Sculeni este în reconstrucție și se autorizează trecerea frontierei (intrare/ieșire RM) doar pe 7 piste.

Ca recomandare, optați pentru PTF Costești-Stânca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: