image
Sursa foto: Getty Images

Antonio Cassano versus Jose Mourinho, runda a doua: "Nu îi place să muncească, nu vă lăsați păcăliți de povestea lui!"

Antonio Cassano (40 de ani) l-a atacat pe Jose Mourinho (60 de ani) după ce a aflat că Real Madrid se gândește să îi ofere un al doilea mandat.

Fostul atacant, trecut pe la echipe precum Real Madrid, AC Milan sau Inter, s-a legat atât de capacitatea lui "The Special One" de a antrena, cât și de stilul său controversat de a intra în polemici cu adversarii.

Primul atac nu a fost suficient pentru fostul internațional italian, care a revenit cu o declarație și mai dură despre tehnicianul care are 26 de trofee colective în cabinetul personal.

"Nu îi place să muncească, nu știe să comunice, nu vă lăsați păcăliți de povestea lui. Nu-i ajunge nici la degetul mic lui Guardiola, pentru că unul e fenomen, iar celălalt e groaznic.

Când se va opri din antrenat, trei zile mai târziu nimănui nu-i va păsa de el. Nu a trăit decât pentru conflicte și controverse. Ar trebui să învețe de la Luciano Spalletti sau Roberto De Zerbi, care își învață echipele să joace spectaculos.

Nu îl judec pe Mourinho ca persoană, dar ca antrenor e zero. A trecut timpul pe lângă el. Nu îmi pasă de trofeele lui, știe unde poate să și le pună. Le-a câștigat cu un fotbal mizerabil, cu un anti-fotbal", a spus Cassano, conform presei argentiniene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: