image
Sursa foto: Profimedia

Messi n-a mai rezistat! L-a luat de gât pe Rodrygo, iar apoi i-a dat o palmă peste cap

Meciul dintre Brazilia și Argentina, încheiat 0-1, a fost trăit la intensitate maximă de cele două formații, mai ales din cauza evenimentelor nefericite din tribune.

În timpul meciului disputat pe Maracana a existat un duel aprins între Messi și Rodrygo. Concret, starul argentinian s-a dus direct la fotbalistul celor de la Real Madrid, i-a spus câteva cuvinte în timp ce îi ținea mâna pe gât, iar mai apoi i-a dat o palmă nu tocmai "prietenească" peste cap.

Reacția lui Messi nu i-a picat tocmai bine lui Rodrygo, care a fost surprins în momentul în care îi spunea și el anumite lucruri argentinianului.

La finalul meciului disputat în Brazilia, Leo Messi a ieșit la atac. Starul Argentinei s-a concentrat mai mult pe evenimentele nefericite decât pe victoria echipei sale și a ținut să îi pună la punct pe fanii reprezentativei "Selecao", din cauza comportamentului agresiv pe care l-au avut.

"În seara asta am făcut istorie, dar este important să spunem că acest meci va fi marcat, încă o dată, de represiunea brazilienilor împotriva argentinienilor. Nu poate fi acceptat. E o nebunie. Trebuia să se oprească imediat.

Am văzut cum poliția lovea oamenii, cu familiile noastre de față, aici. S-a întâmplat și în finala Libertadores. Ei sunt mai concentrați pe asta decât pe joc. Suntem o familie. Ne-am hotărât să jucăm pentru a calma situația”, a spus Messi, potrivit Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: