image
Sursa foto: Profimedia

Karim Benzema s-a săturat și a luat decizia! Unde vrea să joace

Karim Benzema (36 de ani) s-a săturat de Arabia Saudită, după doar șase luni.

În prima parte a aventurii de la Ittihad, a avut conflicte cu antrenorul Nuno Espirito Santo, demis între timp, iar acum nu are cea mai bună relație nici cu Marcelo Gallardo, actualul tehnician, pentru că nu s-a prezentat la reunirea echipei.

Lucrurile nu au stat bine până acum pentru Karim Benzema nici din punct de vedere al realizărilor fotbalistice, iar Balonul de Aur din 2022 consideră că este timpul pentru o ”schimbare de peisaj”.

Potrivit Marca, atacantul francez a luat deja decizia de a pleca din Arabia Saudită încă din această iarnă și și-a desemnat agenții să-i găsească o echipă în Europa.

Interes pentru Karim Benzema din fotbalul ”mare” încă există. Manchester United a fost primul club care s-a arătat dispus să-l transfere pe atacantul francez, după ce a aflat situația lui Karim Benzema de la Ittihad. Balonului de Aur din 2022 îi surâde ideea, pentru că vrea să joace în Premier League.

Karim Benzema este conștient că niciun club din Europa nu îi poate oferi salariul pe care îl are la Al-Ittihad, 100 de milioane de euro pe an, dar nu mai ține cont de latura financiară.

Atacantul francez vrea să revină în Europa chiar dacă va câștiga mult mai puțin.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: