image
Sursa foto: Profimedia

După Arsenal și Manchester United, Liverpool a pus și ea ochii pe starul lui Dortmund

Liverpool caută să se întărească din vară în compartimentul ofensiv.

Atacul ”cormoranilor” a avut de suferit în acest sezon, iar managerul Jurgen Klopp a trebuit deseori să improvizeze cu jucători din linia mediană.

Donyell Malen are cel mai bun sezon al său la Borussia Dortmund de când a fost achiziționat de la PSV Eindhoven în vara anului 2021, pentru suma de 30 de milioane de euro.

În 32 de meciuri jucate în toate competițiile, ”extrema” lui Dortmund a marcat 13 goluri și a o oferit patru pase decisive. Jucătorul din Olanda a atras privirile mai multor cluburi din Premier League după forma impresionantă arătată de acesta.

Liverpool este din ce în ce mai interesată să-și asigure semnătura jucătorului, asta după ce Arsenal și Manchester United au tatonat și ele această variantă, potrivit informațiilor publicate de Bild.

Conducerea ”cormoranilor” consideră faptul că Malen s-ar potrivi în mod ideal în sistemul de joc al lui Liverpool. Echipa condusă de Jurgen Klopp a încercat și în trecut să îl abordeze pe internaționalul olandez.

Cert este că Donny Malen va dori mai întâi să știe cine va prelua banca tehnică a lui Liverpool după plecarea lui Jürgen Klopp, care se va retrage în vară, înainte de a lua o decizie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: