image
Sursa foto: digisport.ro

Real a evitat ruşinea pe final, la Sevilla, Barcelona a făcut show cu Villarreal

FC Barcelona, campioana Spaniei, și Real Madrid au disputat miercuri seară restanțele care au contat pentru etapa a 34-a din La Liga. Dacă gruparea blaugrana a oferit un nou recital și s-a distrat cu cei de la Villarreal, pe care i-au învins cu 5-1, în schimb, Real Madrid a suferit teribil la Sevilla. Conduși, la un moment dat cu 0-3, ”galacticii” au revenit pe final, au punctat de două ori și s-au salvat astfel de la umilință.

Fără 9 titulari, Real Madrid a făcut figurație pe ”Ramon Sanchez Pizjuan”, în prima repriză a restanței cu FC Sevilla din etapa a 34-a din La Liga. Casilla a scos de două ori mingea din poartă, în primele 45 de minute, atunci când Ben Yedder și Layun au marcat pentru andaluzi.

Zdruncinați, ”galacticii” au ieșit de la cabine, după pauză, mult mai montați. Aceștia puteau reduce din diferență prin Sergio Ramos, care a beneficiat de un penalty, în minutul 58, dar căpitanul grupării blanco a șutat în forță sub transversală. Mingea a refuzat să intre în plasă, astfel că suspansul a continuat. Cum un necaz nu vine niciodată de unul singur, același Ramos și-a ”completat” seara cu un autogol pe final de meci (minutul 84).

Madrilenii au scăpat însă de umilință când aproape că nu se mai așteptau la nimic. Borja Mayoral, trimis pe teren în locul lui Ceballos (minutul 70), a trimis un cap precis și diferența s-a micșorat la două goluri în minutul 87. Madrilenii au mai punctat o dată, prin Sergio Ramos, care nu a mai ratat a doua lovitură de la 11 metri.

În restanța din etapa a 34-a, Villarreal i-a oferit Barcelonei ce nu a vrut Realul. Altfel spus, jucătorii ”Submarinului Galben” au făcut garda de onoare pentru catalani, deja campioni ai Spaniei.

Pe teren, Messi și compania nu au ținut cont de fair-play-ul oaspeților iar la pauză, Barcelona conducea deja cu 3-0. Coutinho, Paulinho și Messi s-au distrat cu apărarea celor de la Villarreal și au marcat din orice poziție.

Sansone a punctat după pauză (54), dar Dembele a fost omul finalului de meci. Francezul a marcat de două ori pe final, 89 și 93) și Barca își continuă marșul triumfal în La Liga, după 5-1 cu Villarreal. Catalanii sunt neînvinși în 36 de etape iar în ultimele două meciuri din La Liga, elevii lui Valverde vor da peste Levante, în deplasare și acasă, cu Sociedad.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: