Berbec

Sunt posibile mici explozii temperamentale care îți vor lua prin surprindere pe cei din jur. Totul depinde de capitalul de bunăvoință pe care l-ai acumulat față de acești oameni.

Taur

Este o zi mai puțin complicată, dar ți-ai putea prinde mintea cu o problemă și să nu o mai lași, deși vezi și știi că nu poate fi rezolvată acum.

Gemeni

Poți ajunge la o înțelegere cu partenerii importanți, dar mai mult din greșeală decât cu intenție pentru că te grăbești mai mult decât de obicei.

Rac

Ar fi de dorit să dai dovadă de mai multă bunăvoință decât de obicei, mai ales față de cei din mediul de la serviciu, ca să eviți conflictele inutile.

Leu

Este posibil să oscilezi destul de mult, deși nu îți stă în fire, între dispoziția ta senină și dorința de a taxa anumite exagerări ale apropiaților.

Fecioară

Nu e deloc complicată ziua de astăzi, dar vor exista momente tensionate care pot degenera. E nevoie doar de ceva mai multă îngăduință în orice situație.

Balanță

Poți primi vești bune de la un membru al familie și vești rele de la un altul. De tine depinde cu ce impresie vei rămâne la finalul zilei.

Scorpion

Bine ar fi dacă ai reuși să te abții, să nu spui tot ce îți trece prin cap, chiar dacă vei fi convins că nu merită să faci acest efort.

Săgetător

Ai tendința de a devaloriza lucrurile pe care nu poți să le obții, deocamdată, doar ca să te eliberezi de presiunea psihică a unui eșec. Dar există și abordări mai constructive.

Capricorn

Tu ești cel care generează tensiunea care se va reflecta negativ în relațiile de familie și ar fi bine să fii mai atent la aceste detalii. Așa vei reuși să le coordonezi.

Vărsător

Degeaba găsești un vinovat pentru neîmplinirile tale, nu te vei putea minți pentru mult timp. Poate ți-ar fi de mai mult folos să cauți soluții realiste.

Pești

Este o zi mai senină decât altele, dar vor exista și momente în care va trebui să dai dovadă de înțelegere față de defectele general umane.