image
Sursa foto: Profimedia

Robert Lewandowski are un singur gând: ”Trofeul UEFA Champions League e cel mai important pentru Barcelona!”

Robert Lewandowski (35 ani) a dezvăluit marele obiectiv pe care îl are Barcelona în sezonul 2023/2024.

Fără succes din sezonul 2015 în cea mai importantă competiție intercluburi, Barcelona are ca obiectiv principal succesul în UEFA Champions League. Anunțul a fost făcut de Lewandowski, câștigător al trofeului în 2020, cu Bayern.

În ediția trecută, cu polonezul om de bază, echipa lui Xavi nu a putut trece de faza grupelor și a ”retrogradat” în Europa League, unde a fost eliminată de Manchester United în optimile de finală.

"Participarea noastră în Liga Campionilor s-a încheiat prea devreme. Liga Campionilor este mult mai importantă anul acesta și clubul a pus mult mai mult accent pe ea pentru că suntem conștienți de importanța pe care o are pentru noi. Suntem și mai pregătiți. Anul trecut, lucrurile au fost mult mai haotice.

Acum este o liniște mai mare. Au fost unele transferuri, dar nucleul a fost menținut. Știm că și Liga Campionilor este o chestiune de noroc. Vrem să ne concentrăm pe câștigarea grupei și apoi pentru fazele eliminatorii. Vrem să jucăm un fotbal care nu este doar eficient, ci și inteligent.", a declarat Robert Lewandowski, citat de Marca.

În acest sezon, Lewandowski a jucat 10 meciuri pentru Barcelona, în care a reușit să marcheze 6 goluri și să furnizeze 4 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: