image
Sursa foto: jurnal.md

Maia Sandu: PD se acoperă cu TV-urile care nu-i aparţin pentru a „demonstra” că opoziţia are acces la mass media

În pofida situației reale din Republica Moldova, guvernarea continuă să informeze eronat Bruxellesul despre cum stau lucrurile la noi în țară, afirmă lidera PAS, Maia Sandu. Potrivit ei, un exemplu recent este că, în timpul ultimei vizite a unui grup de europarlamentari în Republica Moldova, Partidul Democrat le-a prezentat o listă cu posturi de televiziuni și emisiuni la care a fost invitată în ultima perioadă ca să demonstreze că opoziţia are acces la mass media.

„Evident că din această listă lipseşte televiziunea naţională, la care nu am mai fost invitată de la ultimul interviu împreună cu Andrian Candu, după care se pare că dlui Candu nu i-a mai plăcut interviul şi de asta televiziunea naţională nu mă mai invită. E bine să spunem oamenilor cum prezintă eronat lucrurile această guvernare celor de la Bruxelles”, a declarat Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni la TVC21.

Liderul PAS a mai spus că, deşi lista televiziunilor prezentată europarlamentarilor nu are nimic în comun cu Partidul Democrat, întrucât printre ele nu se numără niciuna dintre cele pe care le deţine șeful PD, oligarhul Vladimir Plahotniuc, mai mult, unele dintre ele luptă cu guvernarea pentru supravieţuire, aceasta a menţionat, în glumă, că încearcă să concretizeze dacă a fost invitată la emisiune pentru a ajuta Partidul Democrat să arate bine atunci când mai vin europarlamentarii în Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: