image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid, pe urmele fotbalistului cu o clauză de reziliere în valoare de 120.000.000 de euro

Real Madrid a rămas impresionată de Goncalo Ramos (21 de ani), atacantul celor de la Benfica, care are în prezent o clauză de reziliere în valoare de 120.000.000 de euro.

După ce Goncalo Ramos a punctat de două ori și a oferit o pasă decisivă în meciul retur dintre Benfica și Club Brugge, scor 5-1, Real Madrid a devenit interesată de serviciile vârfului de atac portughez.

Real Madrid îl are în vedere pe Goncalo Ramos pentru un posibil transfer în perioada de mercato din vară, anunță cei de la Mundo Deportivo.

”Galacticii” văd în Goncalo Ramos un posibil înlocuitor pentru Karim Benzema, care în ultima vreme s-a confruntat cu numeroase accidentări.

Astfel, Goncalo Ramos este văzut ca o soluție de viitor pentru Real Madrid, având în vedere că francezul din atacul clubului blanco este așteptat să-și prelungească înțelegerea pentru cel puțin un sezon, în perioada următoare.

Benfica a știut ce jucător are în curte și astfel i-a stabilit atacantului portughez o clauză de reziliere în valoare de 120.000.000 de euro. Rămâne de văzut dacă cei de la Real Madrid se vor încumeta să plătească această sumă pentru Goncalo Ramos.

În 34 de meciuri jucate în acest sezon pentru Benfica, Goncalo Ramos a reușit 23 de goluri și nouă pase decisive.

De serviciile lui Goncalo Ramos ar mai fi interesată și Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: