image
Sursa foto: Profimedia

Chelsea a început ”curățenia de primăvară”! E gata să-l vândă pe Cole Palmer și i-a stabilit prețul

Chelsea s-a numărat printre echipele cele mai active pe piața transferurilor în vara trecută.

După ce au transferat o întreagă echipă în urmă cu doar 8 luni, oficialii lui Chelsea sunt pregătiți să se despartă de 8 fotbaliști.

Însă, potrivit ultimelor informații, în locul celor care vor pleca, vor fi aduși alți jucători ”cu nume” sub comanda tehnicianului Mauricio Pochettino (52 de ani).

Prețul solicitat de 85 de milioane de euro, stabilit de Chelsea pentru Cole Palmer, este pentru a respinge interesul altor cluburi din Premier League față de promițătorul mijlocaș ofensiv.

Potrivit rapoartelor de la Football Insider, clubul londonez va căuta să ceară cel puțin dublu față de suma pe care a plătit-o pentru Palmer, la doar 6 luni de la sosirea lui.

Tânărul a fost o adevărată senzație de la sosirea sa pe Stamford Bridge. Fotbalistul englez a dat dovadă de abilități remarcabile pe teren cu 14 goluri și 12 pase decisive în 34 de apariții în toate competițiile din acest sezon.

Sub Mauricio Pochettino, Palmer s-a integrat perfect în sistemul lui Chelsea. Jucătorul a devenit o legătură crucială între apărare și mijlocul terenului.

Performanțele sale nu au trecut neobservate, și i-au atras atenția atât lui Gareth Southgate, cât și cluburilor rivale din Premier League. În ciuda absenței sale recente din cauza unei accidentări, Palmer a rămas o figură proeminentă pe radarele mai multor echipe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: