image
Sursa foto: Profimedia

Ghinionistul de serviciu! Un jucător pe care s-a plătit o avere s-a accidentat a treia oară în acest sezon

Christopher Nkunku (26 de ani) a fost transferat de Chelsea în vara trecută pentru aproximativ 60 de milioane de euro.

Însă, din cauza accidentărilor succesive suferite la genunchi, mijlocașul ofensiv a jucat doar 396 de minute pentru ”The Blues” și nu s-a ridicat la așteptările pe care le aveau oficialii grupării de pe Stamford Bridge.

Până acum, mijlocașul francez se accidentase de două ori și lipsise din lotul londonezilor în două perioade diferite (august 2023 - decembrie 2023 și ianuarie 2024 - februarie 2024). Însă, se pare că fotbalistul adus de Chelsea s-a ”rupt” din nou, pentru a treia oară în acest sezon.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Leeds din optimile FA Cup, Mauricio Pochettino, antrenorul lui Chelsea, a anunțat că Nkunku s-a accidentat din nou la antrenament și va lipsi minim 3-4 săptămâni.

Însă, tehnicianul argentinian a lăsat de înțeles că perioada în care mijlocașul francez va sta departe de gazon ar putea fi mai mare.

”În acest moment, Chris (n.r. Christopher Nkunku) va sta trei-patru săptămâni. Sper că nu mai mult... Este dificil pentru Chris, deoarece el zburda în pre-sezon înainte de a se accidenta la genunchi”, a spus Pochettino, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

În cele 396 de minute pe care le-a jucat pentru Chelsea, francezul a reușit să marcheze două goluri (în înfrângerile ”The Blues” cu Wolves, scor 1-2, și Liverpool, scor 1-4).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: