image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roscovanu

A fost reluată circulația transportului public în capitală

Circulația transportului public municipal a fost reluată. Astăzi și mâine, troleibuzele și autobuzele vor circula conform orarelor de duminică, cu mici ajustări, informează Regia Transport Electric.

În timpul zilei, se pot atesta întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări, potrivit responsabililor.

Serviciile de intervenție sunt active pe mai multe tronsoane de drum.

Pentru informații suplimentare despre circulația unei rute sau alta puteți apela:

Linia Fierbinte RTEC - 022 204 205

Dispeceratul PUA - 022 837 317 sau 022 558 071

Personalul liniar este la dispoziția publicului călător pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate.

RTEC îndeamnă călătorii să fie atenți la orarele modificate și să ia în considerare posibilele întârzieri.

Totodată, călătorii sunt îndemnați să utilizeze aplicațiile mobile și hărțile GPS disponibile pentru a monitoriza în timp real circulația transportului.

Amintim că, luni, CSE Chișinău a decis suspendarea transportului public din cauza ninsorii puternice și a necesității de a interveni pe străzi de mai multe ori. Inițial, transportul municipal a fost restricționat până la ora 16:00, iar apoi, până la sfârșitul zilei. Totuși, pe parcursul zilei de ieri cât și pe parcursul nopții, mai multe troleibuze au circulat pe străzile capitalei pentru evitarea depunerii chiciurii pe rețeaua pe contact.

Totodată, CSE Chișinău a decis ieri și sistarea activității instituțiilor educaționale, școli și grădinițe, din Chișinău pe parcursul a două zile, până joi, 11 ianuarie. În plus, a fost sistată și activitatea instituțiilor publice, cu excepția celor implicate în deszăpezire și înlăturarea ghețușului, celor din sănătate și aflate în serviciul persoanelor care se află în situații de risc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: