image
Sursa foto: Jurnal.md

PLDM îndeamnă chișinăuienii să iasă la vot: Azi tu ești stăpân în țara ta; Tu decizi dacă ești doar pentru o zi

Partidul Liberal Democrat îndeamnă locuitorii capitalei să iasă în număr mare la secțiile de votare. „Chișinăul a fost mereu un oraș liber. Folosește forța votului tău pentru ați exprima voința. Astăzi tu ești stăpân în Țara ta. Tu decizi dacă ești doar pentru o zi. Mergi și alege”, se spune în apelul formațiunii.

„Doar o zi putem fi din nou stăpâni în Chișinău. Doar astăzi. Timp de aproape 1 an acest regim oligarhic autocrat a confiscat primăria capitalei. Am pierdut pe rând parlamentul, președinția, primăriile locale. Statul nostru a devenit captiv în mâna unor aventurieri. De după colț ne privește dictatura. Acum avem o șansă de a ne opune acestei ofensive”, se arată în mesajul formațiunii.

„Nu va fi o victorie deplină, dar acesta poate fi începutul. Chișinăul a fost mereu un oraș liber. Un oraș în care ne-am cucerit drepturi pe care astăzi le putem pierde. Am protestat ca să putem vota. Am protestat pentru că am vrut să facem o alegere. Am protestat pentru că am vrut să decidem. Acum a rămas doar să ne exercităm acest drept. Astăzi decidem cum vom trăi în următorii ani. De aici începe schimbarea. Fii partea a acestei schimbări. Implică-te. Folosește forța votului tău pentru ați exprima voința. Astăzi tu ești stăpân în Țara ta. Tu decizi dacă ești doar pentru o zi. Mergi și alege”, mai spun cei din PLDM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: