image
Sursa foto: Profimedia

Procurorii au cerut o suspendare de patru ani pentru Paul Pogba în scandalul de dopaj

După primul meci al lui Juventus din campionatul italian, 3-0 cu Udinese, Paul Pogba a fost supus unei testări anti-doping în urma căreia a ieșit pozitiv.

Astfel, de la începutul lunii septembrie, Pogba nu a mai jucat niciun meci și continuă să se antreneze separat, însă procurorii au cerut pedeapsa maximă în cazul său.

Potrivit zvonurilor din Italia, după ce Paul Pogba a fost testat pozitiv la testul anti-doping, procurorii au cerut o interdicție maximă, de patru ani, pentru mijlocașul lui Juventus. Pogba a optat să nu facă o înțelegere de pledoarie cu agenția anti-doping, ceea ce înseamnă că procesul său va fi judecat în instanță.

În cazul în care interdicția de patru ani este confirmată, sunt șanse mari ca Paul Pogba să-și încheie cariera prematur.

Interdicțiile de patru ani sunt în conformitate cu Codul Mondial Anti-Doping, dar pot fi reduse în cazurile în care un sportiv poate dovedi că dopajul nu a fost intenționat, a fost un rezultat al contaminării sau în cazul în care acuzatul ajută investigatorii.

Cariera lui Paul Pogba își continuă regresul. După ce a fost depistat pozitiv la un test anti-doping, mijlocașul francez nu a mai jucat în niciun meci, iar în momentul de față așteaptă un verdict în cazul său.

Până atunci, Pogba continuă să se antreneze separat pentru a rămâne în formă, iar agentul său a dezvăluit că fotbalistul este optimist în ceea ce privește situația sa.

"Paul este optimist din fire. Lucrează în fiecare zi pentru a fi pregătit când va veni momentul. S-a născut să fie pregătit”, a spus Rafaela Pimenta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: