image
Sursa foto: Profimedia

Suporterul lui Lyon care l-a lovit pe Payet cu o sticlă și-a aflat pedeapsa: "Decizie drastică!"

Suporterul lui Olympique Lyon care l-a lovit cu o sticlă pe Dimitri Payet și a provocat suspendarea meciului cu Olympique Marseille, de duminică, și-a aflat pedeapsa.

Tribunalul din Lyon l-a condamnat pe bărbatul de 32 de ani la șase luni de închisoare cu suspendare, iar acestuia îi va fi interzis accesul pe stadionul lui OL timp de cinci ani, anunță L'Equipe, care cataloghează sentința drept una drastică.

Suporterul lui Olympique Lyon a fost reținut de polițiști la scurt timp după ce a aruncat cu o sticlă de apă către Dimitri Payet, mijlocașul lui Olympique Marseile, iar acesta a fost judecat în regim de urgență la Tribunalul din Lyon.

Derby-ul OL - OM a fost suspendat în minutul 5 din cauza acestui incident. Arbitrul a decis să trimită jucătorii la vestiare, iar ulterior a fost luată hotărârea ca partida să nu se reia în aceeași seară. De asemenea, Olympique Lyon va trebui să joace meciurile din Ligue 1 fără spectatori în aşteptarea verdictului Comisiei de Disciplină a Ligii Franceze de Fotbal, în urma incidentelor de la derby.

Ministrul francez al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu, a calificat drept "intolerabil" incidentul care provocat întreruperea meciului dintre Olympique Lyon şi Olympique Marseille, duminică seara, în cadrul etapei a 14-a a campionatului de fotbal al Franţei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: