image
Sursa foto: Profimedia

Nici Kvaratskhelia, nici Osimhen! PSG pregătește transferul jucătorului care a surprins pe toată lumea la Napoli

"Șeicii" au rămas și ei impresionați de jucătorii lui Napoli, care se află pe primul loc în Serie A, cu un avans considerabil, dar și în sferturile de finală ale Champions League.

Conducătorii lui PSG trag cu ochiul la formația italiană și sunt gata să înceapă "asaltul" pentru a-l transfera pe Kim Min-jae.

Francezii ar fi gata să activeze clauza de reziliere a asiaticului, de 52 de milioane de euro, care va fi valabilă timp de două săptămâni la începutul lunii iulie, anunță presa din Hexagon.

Fundașul central din Coreea de Sud a reușit să surprindă pe toată lumea, asta pentru că a fost adus să-l înlocuiască pe Kalidou Koulibaly, senegalezul care a fost stâlpul apărării pentru trupa din Serie A pentru mai mulți ani.

Sud-coreeanul a ajuns în Serie A la începutul stagiunii, când Aurelio de Laurentiis l-a adus pentru a fi urmașul lui Kalidou Koulibaly, cedat la Chelsea. Napoli a plătit în schimbul său 18 milioane de euro, iar nici un sezon, formația pregătită de Luciano Spaletti poate considera că a dat lovitura.

Asiaticul a contribuit prin evoluțiile sale la ascensiunea echipei, care este pe primul loc în Serie A și mare favorită la câștigarea campionatului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: