Andrei Năstase s-a întâlnit și cu locatarii unor blocuri de pe strada Albișoara din capitală. Și Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal condus de către Mihai Ghimpu, a expediat presei un comunicat, în care a informat că a depus o sesizare la Comisia Electorală Centrală. El a solicitat actele depuse de concurentul electoral Silvia Radu în vederea stabilirii cu exactitate a modului de colectare a semnăturilor și adoptarea unei hotărâri privind constatarea ca fiind neîntemeiată înregistrarea acestui candidat. S-a mai cerut și:

Anterior, Silvia Radu a respins acuzațiile, iar reprezentanții PD au declarat că ea nu este candidatul formațiunii la șefia Primăriei capitalei, deși mai multe voci susțin contrariul.

Iar candidatul socialiștilor, Ion Ceban, a susținut o conferință de presă în fața Primăriei, în care a vorbit despre viziunea sa privind viitorul Chișinăului. Aceasta presupune un plan de dezvoltare pe mai mulți ani. Niciun alt candidat pentru Primăria Chișinău nu a avut astăzi vreun eveniment public și nici nu a expediat vreun comunicat de presă. În total, pentru această funcție luptă 12 concurenți.

Nici candidații pentru Primăria Bălți nu au avut astăzi vreun eveniment public. În acest municipiu, pentru fotoliul de primar luptă opt concurenți.