image
Sursa foto: Profimedia

Destinație surpriză pentru Xavi! Unde ar putea ajunge, după Barcelona

Xavi a anunțat în iarnă, imediat după înfrângerea suferită împotriva celor de la Villareal, scor 3-5, că va pleca de la Barcelona la sfârșitul sezonului.

Joan Laporta pare că nu este așa sigur de anunțul făcut de Xavi, deoarece președintele Barcelonei nu a pornit discuții serioase cu un alt tehnician, menit să-l înlocuiască pe Xavi.

Actualul antrenor de la Ajax, John van't Schip, a anunțat că va părăsi cursul pe 30 iunie. Olandezul a preluat echipa în octombrie, după demiterea lui Maurice Steijn și a lui Hedwiges Maduro, de scurtă durată, ca antrenor interimar. În paralel, clubul l-a suspendat pe CEO-ul Alex Kroes pentru utilizarea informațiilor privilegiate .

Conducerea celor de la Ajax se gândește la cine va prelua echipa în vară, iar Xavi Hernandez este cap de listă, după cum susțin spaniolii de la Sport.

Clubul din Amsterdam apreciază faptul că Xavi mizează foarte mult pe jucătorii tineri. Pe lângă acest lucru, conducerea olandeză prețuiește profilul spaniolului, un iubitor al jocului și fotbalului de posesie.

Rămâne de văzut dacă mutarea se va concretiza, deoarece Xavi susținea că este extrem de obosit din cauza presiunii pe care o presupune postul de antrenor, iar spaniolul și-ar lua un an sabatic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: