image
Sursa foto: Profimedia

Antonio Conte vrea la PSG, dar nu în orice condiții. Salariul uriaș dorit + o altă cerere esențială

Antonio Conte (52 de ani) ar putea să o părăsească pe Tottenham după nici un sezon. Italianul este unul dintre principalii candidați pentru banca celor de la PSG, acolo unde zilele lui Mauricio Pochettino par numărate.

Trupa patronată de șeicii din Qatar a reușit să câștige matematic Ligue 1 în ultima etapă, după un egal pe teren propriu, 1-1, cu Lens, însă eșecul din Champions League, acolo unde Real Madrid a eliminat-o încă din optimi, a cântărit greu pentru conducerea lui PSG, dar și pentru fani.

PSG încă nu a anunțat despărțirea de Mauricio Pochettino, care mai are contract pentru încă un sezon cu francezii, însă acest lucru urmează să se întâmple cel mai probabil la finalul stagiunii din Ligue 1, unde mai sunt 4 meciuri de jucat.

Toate informațiile îl dau ca favorit pe Antonio Conte pentru a fi următorul antrenor al lui PSG, italianul fiind chiar extrem de interesat de o asemenea propunere. Totuși, acesta nu vrea să vină chiar în orice condiții la campioana Franței, iar RMCSport spune că un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon ar fi necesar pentru a-l convinge.

De asemenea, Conte vrea și putere în club în privința transferurilor de jucători, atât la capitolul veniri, cât și la plecări. Conform sursei citate, italianul crede că există mulți jucători blazați în lot care trebuie să nu mai fie păstrați și pentru stagiunea următoare.

Un alt nume care a fost speculat în ceea ce privește posibila venire la PSG, cel al lui Zinedine Zidane, se pare că nu mai este de actualitate.

Fostul tehnician de la Real Madrid preferă să aștepte desfășurarea Cupei Mondiale din iarnă, sperând că îl va înlocui pe Didier Deschamps.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: