image
Sursa foto: Jurnal.md

Un cetățean străin, depistat cu document fals la aeroport

Polițiștii de frontieră de la aeroport au identificat în flux un călător, cetățean străin, care deținea pe numele său un permis de conducere cu semne de falsificare. Străinul s-a prezentat ieri, 16 august 2023, pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Potrivit Poliției de Frontieră, cetățeanul Ucrainei de 39 de ani a fost trecut în linia II-a de control. În rezultat, asupra sa a fost descoperit un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile de baștină pentru toate categoriile de conducere. La cercetarea amănunțită a permisului, cu ajutorul tehnicii speciale, a fost stabilit că actul nu corespunde unui autentic – falsificat.

Documentul a fost ridicat și urmează să ajungă în laboratorul criminalistic al IGPF pentru expertiză. Angajații Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor și atragerii la răspundere a persoanelor care se fac vinovate de săvârșirea infracțiunii de fals în acte oficiale.

border.gov.mdborder.gov.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: