image
Sursa foto: Profimedia

Al-Nassr i-a stabilit înlocuitorul lui Rudi Garcia: devine cel mai bine plătit antrenor din istorie dacă acceptă oferta!

Rudi Garcia (59 de ani) ar urma să fie demis în scurt timp de Al-Nassr, gruparea din Arabia Saudită pe care a preluat-o la începutul sezonului, unde evoluează Cristiano Ronaldo (37 de ani).

Arabii au decis să se despartă de antrenor din cauza rezultatelor sub așteptări, dar și pentru că francezul a pierdut vestiarul și a avut mai multe confruntări cu jucătorii în ultima perioadă. Conducerea lui Al-Nassr i-a stabilit și înlocuitorul lui Rudi Garcia: Jose Mourinho!

As.com scrie că Jose Mourinho este primul nume pe lista creionată de arabi, care i-au pregătit portughezului o ofertă greu de refuzat.

Jose Mourinho va primi o propunere cu un salariu imens, de 100 de milioane de euro pentru doi ani de contract. Cu 50 de milioane de euro pe sezon, portughezul ar deveni cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului.

Arabii vor, astfel, să stabilească un nou record, după ce l-au transformat pe Cristiano Ronaldo în cel mai bine plătit jucător din istorie când i-au dat un salariu de 200 de milioane de euro pe an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: