image
Sursa foto: Profimedia

Primul antrenor care îi spune „NU” lui Liverpool

Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter Milano, actualul lider din Serie A, nu este interesat să o preia din vară pe Liverpool, care se va despărţi în această vară de tehnicianul german Jurgen Klopp, scrie Gazzetta dello Sport.

Numele lui Inzaghi figurează pe lista stabilită de conducătorii clubului Liverpool cu posibilii succesori ai lui Klopp, însă fostul internaţional italian se simte bine la Milano şi doreşte să-şi continue ciclul la gruparea "nerazzurra".

Sub conducerea lui Simone Inzaghi, Inter Milano domină categoric actuala ediţie a campionatului Italiei, având un avans de 15 puncte faţă de ocupanta locului secund, Juventus.

Milanezii sunt calificaţi, totodată, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fază în care au învins-o, pe teren propriu, în prima manşă, cu 1-0, pe Atletico Madrid. Returul e programat pe 13 martie, în Spania.

Anul trecut, Inter Milano, cu Inzaghi la timonă, a disputat finala Champions League, pierdută la limită în faţa formaţiei engleze Manchester City (0-1).

Contactul lui Simone Inzaghi cu Inter este valabil până în 2025, însă oficialii clubului italian vor să-i propună prelungirea acestuia cu încă doi ani, la finalul acestui sezon.

Gazzetta dello Sport subliniază că Inzaghi este conştient că un proiect pe termen lung i-ar permite să cucerească mai multe trofee cu Inter Milano în anii următori şi din acest motiv doreşte să continue la gruparea de pe San Siro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: