image
Sursa foto: Profimedia

Giroud a rupt tăcerea despre retragerea lui Karim Benzema din naționala Franței: ”E păcat că a făcut-o în acest fel!”

Karim Benzema (35 de ani) și-a anunțat retragerea de la echipa națională a Franței la o zi după ce ”Cocoșul Galic” a pierdut finala Cupei Mondiale împotriva Argentinei, scor 3-3 (2-4 d.l.d.).

Starul lui Real Madrid a fost nemulțumit de faptul că, după accidentarea minoră suferită înaintea turneului final, Didier Deschamps, selecționerul Franței, nu l-a mai inclus în planurile pentru Cupa Mondială.

Olivier Giroud a vorbit despre retragerea lui Karim Benzema de la echipa națională a Franței. Atacantul lui AC Milan a mărturisit că regretă că starul lui Real Madrid a decis să părăsească naționala în felul în care a făcut-o.

Giroud nu a dorit să vorbească despre relația dintre Benzema și Didier Deschamps, însă a recunoscut că regretă decizia lui Benzema.

”Este păcat că Benzema s-a retras de la echipa națională în maniera în care a făcut-o. A fost decizia lui, dar ar fi fost de preferat să aibă un alt final.

Nu voi face comentarii din respect. În orice caz, am fost triști când a plecat din cantonament în timpul pregătirilor pentru Cupa Mondială din Qatar, mai ales știind că era ultimul pentru el. Să renunți din cauza unei accidentări este trist”, a spus Olivier Giroud, conform Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: