image
Sursa foto: L'Equipe

Liverpool e gata de un nou transfer: Fekir va semna până în Cupa Mondială

Căpitanul echipei Olympique Lyon, Nabil Fekir (24 de ani), aflat în cantonament cu naţionala de fotbal a Franţei, pentru Cupa Mondială din Rusia (14 iunie - 15 iulie), este foarte aproape de a semna cu englezii de la Liverpool, pentru suma de 60 de milioane de euro, după cum relatează și ”BBC ”şi ”L'Equipe”.

”Discuţiile dintre cluburi se pot finaliza vineri cu un acord ce poate ajunge la 60 de milioane de euro”, au punctat englezii de la ”BBC”, în timp ce francezii de la ”L’Equipe” au relatat că atacantul lyonez trebuie să efectueze vizita medicală şi să semneze în scurt timp pentru 70 de milioane de euro, cu bonusuri cu tot. Preşedintele clubului din Lyon, Jean-Michel Aulas, indicase joi că transferul ”este într-un punct mort”.

Fekir, care a marcat 24 de goluri în ultimul sezon, poate juca la mijlocul terenul sau ca atacant, iar ”cormoranii” speră să acopere prin aducerea sa locul gol lăsat de brazilianul Philippe Coutinho, plecat în iarnă la FC Barcelona.

Liverpool i-a transferat deja pe mijlocaşul brazilian Fabinho, de la Monaco, şi pe internaţionalul guineean Naby Keita, în virtutea unui acord semnat vara trecută cu clubul german RB Leipzig.

Liverpool speră să perfecteze transferul lui Fekir înaintea plecării sale spre Rusia, după meciul amical pe care Franţa îl va susţine sâmbătă, la Lyon, cu echipa SUA.

La CM 2018, Franţa face parte din Grupa C, alături de Danemarca, Peru şi Australia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: