image
Sursa foto: Profimedia

Lovitură de proporții: Jose Mourinho a refuzat-o pe Al-Shabab și e gata să semneze cu altă echipă

Jose Mourinho, care s-a despărţit recent de AS Roma, a refuzat oferta primită de la echipa saudită Al-Shabab şi se pregăteşte să demareze negocierile cu campioana en titre a Italiei, Napoli, informează Sunday Times.

Mourinho, care va împlini 61 de ani pe 26 ianuarie, a fost înlocuit cu Daniele De Rossi la AS Roma, echipă cu care portughezul a reuşit să câştige Conference League, în 2022.

În palmaresul său figurează, de asemenea, două trofee ale Ligii Campionilor, cucerite cu FC Porto (2004) şi Inter Milano (2010), precum şi trofeului Europa League, obţinut cu Manchester United (2017).

Publicaţia citată susţine că Jose Mourinho a refuzat-o pe Al-Shabab, echipă care l-a contactat după concedierea sa de către AS Roma, deoarece tehnicianul lusitan nu dorește să plece deocamdată din Serie A şi din Europa.

Sunday Times adaugă că Mourinho urmează să se întâlnească săptămâna aceasta cu preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, pentru a discuta despre o posibilă preluare a conducerii tehnice a acestei grupări.

Negocierile vor fi intermediate de Jorge Mendes, agentul antrenorului portughez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: