image
Sursa foto: Victoriabank

Premiu de vis: O achitare cu cardul Mastercard de la Victoriabank i-a adus un automobil

A făcut tranzacții de pe cardul ei Mastercard de la Victoriabank și câștigat o mașină Toyota Yaris Cross. Norocoasa Natalia Petcova, participantă la promoția ”Victoriabank și Mastercard îți aduc căldură cu fiecare achitare”, s-a ales cu marele premiu.

Concursul lansat de Victoriabank s-a desfășurat timp de trei luni, din decembrie până la finalul lunii februarie. Participanții au trebuit să-și deschidă carduri Mastercard și să efectueze plăți de minimum 500 de lei atât în țară, cât și în străinătate.

„Pentru mine este de necrezut că printr-o achitare de 500 de lei poți câștiga un asemenea automobil. E un șoc faptul că poți avea așa cadou cu o sumă atât de mică”, a menționat Natalia Petcova, câștigătoarea marelui premiu.

Victoriabank organizează des promoții pentru clienții săi. Ne place să-i surprindem plăcut pe clienți și să-i răsplătim pentru fidelitate. De data aceasta, am avut premii garantate pentru toți cei care au deschis carduri Mastercard. Toți clienții care au plătit cu cardurile lor Mastercard au avut posibilitatea să câștige vouchere de cumpărături în valoare de 1000  de lei, iar premiul mare a fost acest mini-SUV Toyota Yaris Cross. Astfel de momente sunt dovada faptului că norocul îți poate surâde într-o zi, poate chiar când te aștepți cel mai puțin. Fiecare achitare te duce către premiul mare!”, a menționat Sorin Bălănel, directorul de Marketing al Victoriabank.

Concurența pentru premiul mare a fost acerbă. Peste 150 de mii de tranzacții ale clienților Victoriabank au participat la extragerea din cadrul etapei finale, transmisă în direct la TV. Norocul i-a surâs anume Nataliei, o tânără de doar 23 de ani! Ea a primit vestea mare chiar în ajunul Zilei Internaționale a Femeii, când se afla în străinătate.

Când m-ați sunat, era dimineața devreme. Eram în vacanță, mă odihneam și a fost un apel neașteptat pentru mine. Nu am crezut că e adevărat ce mi-ați spus până nu am primit link cu transmisiunea în direct și toate datele”, a declarat Natalia Petcova.

Acum, la două săptămâni distanță, odată revenită acasă, spune că abia așteaptă să urce la volanul automobilului, care de altfel va fi și prima ei mașină.  

„Azi, când am văzut mașina m-au cuprins emoții plăcute, de bucurie. E incredibil că eu am câștigat acest automobil”, a mai spus Natalia Petcova, câștigătoarea marelui premiu.

Cardurile de la Victoriabank sunt instrumente de plată comode și sigure. Te ajută să îți gestionezi mai bine cheltuielile și îți oferă acces la diverse servicii bancare, inclusiv transferuri de bani, plăți de facturi și alte facilități, fără a fi nevoie să te deplasezi la unitățile Victoriabank.

VictoriabankVictoriabank
VictoriabankVictoriabank
VictoriabankVictoriabank

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: