image
Sursa foto: Profimedia

Tatăl său e primul miliardar din fotbal, dar refuză să-i cumpere telefon mobil lui Cristiano jr

Născut pe 17 iunie 2011, la San Diego, în SUA, Cristiano Ronaldo jr are parte de atenţia oamenilor datorită tatălui său. În ciuda faptului că familia sa este miliardară, puştiul este nevoit să se supună unor reguli clare.

De exemplu, Cristiano jr. nu are telefon mobil, iar fotbalistul care joacă pentru Manchester United nu pare să aibă de gând să modifice această regulă prea curând.

Cvintuplul deţinător al Balonului de Aur a devenit anul trecut primul miliardar din fotbal, dar nu uită perioada grea pe care a traversat-o în copilărie.

Juniorul lui Sporting la acea vreme, Cristiano sr. mergea alături de alţi colegi în faţă la un McDonald's, unde o angajată le dădea de milă hamburgeri.

"Mă tot întreabă (n.r. Cristiano jr) dacă poate avea şi el un telefon mobil, iar eu îi spun că are timp pentru aşa ceva. Este adevărat că aceeastă generaţie este cu un pas înaintea noastră şi trebuie să profităm de noile tehnologii, dar nu trebuie să ne obsedeze. Să o folosim, dar nu tot timpul", a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat în Emiratele Arabe Unite, unde a fost premiat, şi preluat de ABola.

”Ascultați-mă cu atenție. Ce urmează să spun este din inimă. Nu mă așteptam să văd atât de mulți oameni cum mă așteaptă aici. Voi sunteți motivația mea de a juca fotbal. Fără voi, fotbalul nu ar fi la fel. Noi suntem ghidați de fanii noștri.

Căldura și dragostea suporterilor mă fac să mă simt foarte mândru. Nu am cuvinte să mă exprim”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de The Sun.

La începutul lunii ianuarie, Cristiano Ronaldo a avut o apariție surprinzătoare și la gala FIFA The Best, în care marele câștigător a fost Robert Lewandowski (33 de ani), desemnat cel mai bun jucător din 2021.

Portughezul a primit trofeul "FIFA Special Award" pentru faptul că anul trecut a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului internațional. Mai mult, el a prins și un loc în "Cel mai bun 11", echipa ideală pentru 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: