image
Sursa foto: Facebook/Igor Dodon

Soția lui Igor Dodon se laudă cu o brățară de la renumitul brand Cartier; Accesoriul a costat peste 4500 de dolari

După ce președintele Igor Dodon s-a lăudat cu o curea de aproximativ 2200 de euro bucata, iată că şi șotia sa a ieșit în evidenţă. Galina Dodon a participat, weekendul trecut, la comemorarea celor 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial. La acest eveniment, organizat la Paris, ea a fost surprinsă cu o brățară de la renumitul brand Cartier, pentru care ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 4 500 de dolari.

Printre clienții celebrului producător de ceasuri şi bijuterii din Franța sunt Rihanna, Jennifer Lopez, Kate Middleton sau Beyonce.

Am încercat să obținem o reacție de la prima doamna, dar la fundația unde aceasta activează nu ne-a răspuns nimeni. Iar telefonul purtătorului de cuvânt al Președinției, Maxim Lebedinschi, era închis.

Amintim că, în iunie, la Festivalul Căpșunilor de la Sadova, Igor Dodon a purtat o centura din colecția Stefano Ricci, care costă aproximativ 2.200 de euro. Cureaua este confecționată din piele de crocodil, iar un element distinctiv al acesteia este catarama, care reprezintă un cap de vultur. Valoarea în lei a accesoriului constituie aproape 44 de mii de lei, sumă care este de aproape patru ori mai mare decât venitul oficial lunar al președintelui.

brățară de luxbrățară de lux

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: