image
Sursa foto: ini.md

Patru traficanți de droguri din Chișinău și Cantemir, încătușați // VIDEO Momentul reținerii

Patru tineri cu vârsta cuprinsă între 23 și 25 de ani, originari din mun. Chișinău și raionul Cantemir au fost reținuți. Aceștia sunt bănuiți de punerea în circulației a drogurilor.

Activitatea infracțională a grupului a fost monitorizată pe parcursul lunii octombrie. Aceștia realizau droguri de tip marijuană hidroponică și a pastilelor Ecstasy.

Doi dintre indivizi au fost anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, furt și circulația ilegală a drogurilor.

Aceștia cultivau plantele de cânepă, după care comercializau marijuana pe teritoriul municipiului Chișinău consumatorilor.

Pentru probatoriu, polițiștii au efectuat mai multe achiziții de control, inclusiv din incinta unor locurilor de agrement, unde suspecții comercializau și pastile Ecstasy. O pastilă era comercializată la prețul de 200-350 lei, iar un gram de marijuana hidroponică - la prețul de 100 lei.

În rezultatul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 1 kg de marijuana hidroponică, 5 pastile Ecstasy, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică, precum și două grenadă de luptă model F1.

Valoarea drogurilor confiscate se estimează la aproximativ 100 000 lei. Suspecții fost plasați în arest preventiv. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: