image
Sursa foto: Profimedia

Toți jucătorii au primit nota 0, după încă o dezamăgire la Cupa Africii. Suporterii au răbufnit

Algeria, care a câștigat Cupa Africii pe Națiuni din 2019, a fost eliminată deja de la această ediție a turneului final.

Naționala Algeriei a pierdut ultimul meci din grupă în fața Mauritaniei, scor 0-1, și a terminat pe locul 4 în Grupa D.

După acest eșec, jurnaliștii de la DZ Foot le-au acordat nota zero tuturor jucătorilor, dar și selecționerului Djamel Belmadi, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată.

Mai mult decât atât, suporterii s-au dus la hotelul în care este cazată naționala Algeriei pentru a cere explicații de la jucători și staff-ul tehnic. Situația a degenerat și fanii au fost pe punctul de a intra în hotel.

Suporterii au cerut demisia selecționerului Belmadi, dar și ca unii jucători să nu mai fie convocați. Nu este pentru prima dată când Algeria are o evoluție sub așteptări la Cupa Africii. Nici la ediția precedentă nu a reușit să treacă de faze grupelor, potrivit RCM Sport.

Un moment tensionat a avut loc în minutul 63 al meciului amical dintre selecționata Algeriei și cea a Egiptului, scor 1-1. La scorul de 0-1, Djamel Belmadi a decis să-l scoată de pe teren pe Said Benrahma, iar în locul acestuia să-l introducă pe Houssem Aouar.

Said Benrahma nu a fost prea încântat de decizia selecționerului, iar în momentul în care a ieșit de pe teren nu a vrut să mai dea mâna cu Djamel Belmadi.

Tehnicianul Algeriei nu s-a abținut la marginea terenului, iar în momentul în care a observat refuzul fotbalistului său, acesta și-a ”înfipt” mâna în tricoul lui Said Benrahma. Cel mai probabil, antrenorul i-a explicat fotbalistului că nu a acceptat refuzul său la salut în momentul ieșirii din teren.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: