image
Sursa foto: Profimedia

Carlo Ancelotti pleacă de la Real Madrid la final de contract și a bătut deja palma cu noua echipă!

Carlo Ancelotti (64 de ani) va pleca de la Real Madrid la finalul sezonului 2023 - 2024, când îi expiră contractul.

Antrenorul italian și-a găsit deja un alt angajament, la Federația Braziliană de Fotbal, unde va ocupa funcția de selecționer al primei reprezentative.

Anunțul a fost făcut chiar de către Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene de Fotbal, care a dezvăluit și numele antrenorului care va pregăti echipa națională până în 2024.

”Fernando Diniz va conduce destinele echipei Braziliei timp de un an. Sunt sigur că va face o treabă foarte bună, cum a făcut-o de fiecare dată.

Fernando Diniz va asigura tranziția către Carlo Ancelotti, care va veni pentru Copa America”, a declarat Ednaldo Rodrigues, potrivit Marca.

Carlo Ancelotti nu va avea foarte mult timp la dispoziție pentru a pregăti Copa America 2024, în cazul în care va rămâne la Real Madrid pănâ la finalul următorului sezon.

Cea mai importantă competiție internațională din America de Sud se dispută între 20 iunie și 14 iulie 2024.

Dacă, de exemplu, Carlo Ancelotti va ajunge cu Real Madrid în finala UEFA Champions League, va sta la echipă cel puțin până pe 2 iunie 2024, pentru că finala este pe 1 iunie. De asemenea, ultima etapă a ediției viitoare de La Liga are loc pe 26 mai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: