image
Sursa foto: Profimedia

Julian Nagelsmann refuză prima propunere după plecarea de la Bayern Munchen

Antrenorul german Julian Nagelsmann, demis recent de clubul german de fotbal Bayern Munchen, nu va prelua conducerea tehnică a echipei engleze Tottenham Hotspur, anunţă ziarul german Bild, citat de agenţia DPA.

Mass-media britanică a anunţat că Nagelsmann este unul dintre favoriţii la ocuparea postului rămas vacant la Tottenham după plecarea italianului Antonio Conte.

Cu toate acestea, Bild a precizat în ediţia sa de marţi că o mutare în Anglia nu este o opţiune pentru Nagelsmann în acest moment. În schimb, tânărul tehnician german vrea să proceseze prima sa concediere şi "cea mai dificilă etapă" a carierei sale de până acum.

"Vrea să înveţe lecţii din asta, înainte de a se îmbarca într-o nouă aventură", a scris Bild.

Conducătorii clubului Bayern Munchen au luat măsuri după înfrângerea suferită pe 19 martie în faţa formaţiei Bayer Leverkusen (1-2), în urma căreia bavarezii au cedat fotoliul de lider în Bundesliga rivalei Borussia Dortmund.

Bayern a avut evoluţii oscilante în actuala ediţie a ligii germane, spre deosebire de Liga Campionilor, unde a câştigat toate meciurile de până acum.

După demiterea lui Nagesmann, Bayern Munchen l-a angajat pe germanul Thomas Tuchel, fostul antrenor al formaţiei Chelsea Londra, cu care acesta a câştigat trofeul Champions League în 2021.

Tottenham Hotspur s-a despărţit de Antonio Conte duminică seara, punând capăt "de comun acord" contractului antrenorului italian.

Sosit în noiembrie 2021 la clubul londonez, Conte se afla într-o postură dificilă după eliminarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor şi după ce şi-a criticat deschis jucătorii în urma remizei înregistrate în compania "lanternei roşii" Southampton (3-3), înaintea actualei pauze generate de meciurile inter-ţări.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: