image
Sursa foto: Getty Images

Reacția lui Ansu Fati după ce Barcelona l-a pus pe lista de transferuri și i-a stabilit și prețul

Ansu Fati (20 de ani) ar putea pleca de la Barcelona în această vară, după ce catalanii l-au pus pe lista de transferuri și i-au stabilit și prețul.

Inițial, conducerea clubului nu ar fi dorit să renunțe la serviciile sale, însă se văd nevoiți să facă acest lucru din cauza problemelor legate de plafonul salarial impus de La Liga. De cealaltă parte, decarul echipei nici nu se gândește să plece de pe Camp Nou.

Conform presei spaniole, Fati este determinat să rămână la echipă, deoarece nu a renunțat la visul de a deveni o legendă în tricoul blaugrana.

Atacantul vrea să dovedească faptul că poate fi pionul principal din atacul Barcelonei și că accidentările din trecut nu îl mai afectează.

Rămâne de văzut dacă Fati va mai primi o șansă din partea șefilor grupării catalane sau dacă fotbalistul va părăsi clubul după doar trei sezoane petrecute la echipa mare.

Atacantului i s-a stabilit și prețul de către conducătorii clubului: 40 de milioane de euro!

Informația a fost oferită de presa din Spania, care spune că orice sumă care se va apropia de cea de mai sus va fi acceptată de președintele clubului, Joan Laporta.

Tatăl jucătorului a oferit mai mute declarații publice recent, prin care își exprima nemulțumirea față de faptul că fiul său nu este folosit mai mult de Xavi.

După ce Sevilla a intrat în cursa pentru Ansu Fati, presa din Spania a anunțat că și Arsenal este pe urmele decarului de la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: