image
Sursa foto: Profimedia

Mesajul lui Pele pentru Rodrygo, după cele două goluri marcate cu Manchester City

Real Madrid s-a calificat în finala Champions League din acest sezon, după ce a trecut în semifinale de Manchester City cu scorul de 6-5 la general, grație victoriei din retur, de pe Bernabeu, scor 3-1.

Trupa lui Pep Guardiola era aproape de finală în minutul 90, însă brazilianul Rodrygo Goes (21 de ani) nu a fost de acord cu acest lucru. Acesta a înscris de două ori când puțini mai sperau și a trimis meciul în prelungiri, unde Real Madrid a mai înscris o dată prin Karim Benzema și a obținut calificarea în actul final al celei mai urmărite competiții intercluburi din lume.

După ce a înscris din nou goluri importante pentru Real Madrid, Rodrygo a fost felicitat de Pele. Acesta spune că știa de multă vreme că va veni ziua în care fostul fotbalist al celor de la Santos va străluci în tricoul grupării ”blanco”.

”Întotdeauna am știut că va veni ziua în care să te felicit, prietene. Nu există altă cale pentru cei care muncesc din greu și iubesc ceea ce fac.

Ești luminat și ne vei aduce mai multe bucurii, Rodrygo Goes. Felicitări Real Madrid! Abia aștept să urmăresc finala!”, a scris Pele, pe Instagram.

Real Madrid va juca în finala Champions League contra celor de la Liverpool, care au trecut în semifinale de Villarreal, cu scorul de 5-2 la general.

Rodrygo, unul dintre eroii lui Real Madrid din semifinala cu Manchester City, a dezvăluit de ce a fost atât de motivat să îi califice pe madrileni în finala UEFA Champions League.

Fotbalistul a făcut un pariu cu tatăl său că va marca de trei ori. Rodrygo nu a fost departe de adevăr. Brazilianul a reușit dubla care a pus-o pe Real Madrid din nou în cărți.

Golul lui Benzema de la unsprezece metri a calificat-o pe Real Madrid în finală, unde Rodrygo speră să marcheze și golul restant.

”Am făcut un pariu cu tatăl meu că voi înscrie trei goluri. Am marcat doar de două ori, îmi lipsește unul. Îl voi înscrie în finală”, a transmis Rodrygo, potrivit ESPN.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: