image
Sursa foto: Profimedia

All-in pentru transferul lui Leo Messi: Inter Miami și-a unit forțele cu MLS! Barcelona a pierdut pole position-ul

Lionel Messi (35 de ani) a devenit liber de contract după despărțirea de PSG, astfel că poate semna cu orice club dorește în perioada de mercato a verii.

Argentianul are trei destinații posibile în momentul de față - Al-Hilal, Barcelona și Inter Miami. Messi a refuzat deja două oferte de la saudiți, deoarece prioritizează revenirea pe Camp Nou. Dacă arabii au pus negocierile pe pauză, americanii încearcă din răsputeri să îl facă să se răzgândească.

Potrivit presei britanice, echipa patronată de David Beckham și-a unit în ultimele ore forțele cu MLS (n.r. campionatul Statelor Unite ale Americii) și i-a făcut lui Messi o propunere greu de refuzat.

Pe lângă contractul propriu-zis, americanii sunt dispuși să îi cedeze lui Messi un procent din suma oferită anual de sponsorii principali ai campionatului, Apple și Adidas, două dintre cele mai mari branduri de pe glob.

În cazul în care Messi își dorește neapărat să joace din nou la Barcelona, Inter Miami e dispusă să îl împrumute pe Messi pe Camp Nou, pentru ca din vara lui 2024 să evolueze în MLS. Totuși, vor mai fi negocieri în acest sens.

Toate acestea vin la pachet cu un salariu de aproximativ 500 de milioane de euro pe an. Deși tatăl lui Messi s-a întâlnit recent cu președintele Barcelonei, Inter Miami a trecut în pole-position pentru semnătura fotbalistului, odată cu noile propuneri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: