image
Sursa foto: Profimedia

S-a aflat suma care l-a făcut să accepte contractul pus pe masă de Qatar! Pus la zid, Beckham reacționează

David Beckham (47 de ani) a fost prezent la meciul de deschidere, dar și la confruntarea Anglia - Iran 6-2, de luni.

Legendarul mijlocaș al lui Manchester United este ambasador al Cupei Mondiale din Qatar și pentru rolul pe care îl joacă va primi suma de 150 de milioane de lire sterline în 10 ani, scrie presa din Anglia.

David Beckham a fost aspru criticat de către cei care spun că vedetele au acceptat sume mari de bani din partea unui regim opresiv. În trecut un idol al comunității gay, fostul fotbalist a devenit acum imaginea Cupei Mondiale din Qatar.

Jurnaliștii de la Fox Sports scriu că, pe lângă rolul pe care îl joacă acum, David Beckham va fi imaginea turismului în Qatar pentru următorii 10 ani. Criticat din mai multe părți, David Beckham și-a apărat poziția.

"Azi est timpul să visăm. Qatar a visat să aducă un turneu de Cupă Mondială într-un loc în care nu a mai fost niciodată, dar nu este suficient să faci lucruri doar pe teren. Terenul este o platformă pentru progres.

Visurile pot deveni realitate. De aceea suntem aici! Împărtășim aceeași pasiune pentru fotbal și pentru a face lumea un loc mult mai tolerant.", a declarat David Beckham.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: